Beton schutting

Een beton schutting is ideaal wanneer u op zoek bent naar een stevige en duurzame tuinafscheiding. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige schutting tegen een aantrekkelijke prijs, dan bent u van harte welkom bij Alex Systeembouw. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een betonnen afscheiding, maar ook voor diverse andere schuttingen.

Mogelijkheden voor een beton schutting

Het is allang niet meer zo dat een schutting van beton een grauwe grijze kleur heeft. Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden tot het plaatsen van een leuke en kleurrijke schutting. Alex Systeembouw biedt u een gladde antraciet schutting, een beton schutting met houtmotief en een beton schutting met steenmotief. Daarnaast zijn er mooie combinaties van diverse materialen mogelijk binnen een schutting.

Bij Alex Systeembouw kunt u terecht voor:

  • Het plaatsen van schuttingen;
  • Op maat gemaakte schuttingen;
  • Bijbehorende poorten;
  • Zelf samenstellen van een schutting;
  • Een vrijblijvende offerte.

Contact

Wij nodigen u uit eens een kijkje te komen nemen bij Alex Systeembouw. U kunt ons aanbod bekijken op de website, maar u kunt ons ook bezoeken aan de Tiendschuur 18 in Meijel. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beton schutting of wenst u meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +3177 320 2060 of door het online contactformulier in te vullen.