Hout beton schutting laten plaatsen met lariks douglas hout

Schutting incl. plaatsen vanaf €160,00 per strekkende meter

Het grootste pluspunt van lariks douglas houten tuinschermen tegenover grenen houten tuinschermen is dat het van nature harder en duurzamer is, vandaar dat deze ook onbehandeld kunnen blijven. Echter is het zo dat beide houtsoorten vallen onder het type zachthout.
Wel dienen we te vermelden dat lariks douglas eerder scheurvorming zal vertonen maar in alle houten tuinschermen kunnen scheuren/noesten o.i.d. voorkomen.
Qua uiterlijk is de kleur natuurlijk ook zeer verschillend en verkleurd het in de loop der jaren ook anders. Het lariks douglas hout zal bijvoorbeeld sneller vergrijzen. Hieronder vind u een aantal voorbeelden van de 19, 21 en 23 planks tuinschermen.

Hout beton schutting met 19 planks lariks douglas tuinschermen

Dit tuinscherm bestaat uit totaal 19 planken, 17 verticaal en 2 horizontaal. Onder een bepaalde hoek is er een kleine doorkijk maar bied alsnog goede privacy. Dit is de goedkoopste variant met lariks/douglas hout en prijs/kwaliteit wordt goed gewaarborgd.

Hout beton schutting met 21 planks lariks douglas tuinschermen

Dit tuinscherm bestaat uit totaal 21 planken, 19 verticaal en 2 horizontaal. De afmeting van het tuinscherm is standaard 180cm breed, door de extra planken komen deze dichter bij elkaar waardoor de doorkijk minder is als de 19 planks tuinschermen.

Hout beton schutting met 23 planks lariks douglas tuinschermen

Wilt u minimale doorkijk en houd u van veel privacy? Dan is de beste keuze voor u een schutting met de 23 planks tuinschermen. Onder geen enkele hoek is er doorkijk . Dit 23 planks lariks/douglas tuinscherm bestaat uit 21 planken verticaal en 2 horizontaal.