Contact

Wanneer u een goede en goedkope hout beton schutting wilt laten plaatsen, dan staan onze vakkundige medewerkers graag voor u klaar. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +3177 320 2060 of door ons online contactformulier in te vullen, ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Wij zijn u graag van dienst. U vindt ons aan de Tiendschuur 18 in Meijel.

Een goedkope schutting op maat
Bij Alex Systeembouw kunt u terecht voor een goedkope schutting van standaard model, maar wij bieden u ook de mogelijkheid een schutting op maat te laten maken. Binnen ons assortiment vindt u schuttingen van gaas, hout en beton. Tevens kunt u de materialen combineren tot een afscheiding die perfect bij uw tuin past.

Adres: Tiendschuur 18 5768 SB Meijel  
E-mail:    info@alexsysteembouw.nl
Telefoon: +3177 320 2060
Website:  https://alexsysteembouw.nl
KvK: 57629854

Werken bij Alexsysteembouw

Alex Systeembouw is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schutting. Ons team bestaat uit enthousiaste, voornamelijk mannelijke medewerkers die in een prettige werksfeer met elkaar werken. Ondanks dat iedereen verantwoordelijk is voor een bepaald gedeelte van het gehele proces vinden wij het belangrijk dat er als één team gewerkt wordt, samen komen we tot een mooi eindresultaat.

Als jij ons team wilt komen versterken hoeft je niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit graag willen en open staan om te leren. Leeftijd speelt bij ons geen rol, denk en werk niveau wel. Verder is het in alle functies belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, daarmee wordt bedoeld dat het op drukke tijden mogelijk is dat er langer gewerkt moet worden en eventueel in het weekend. Onze voorkeur gaat uit naar personen die binnen een straal van ca. 25km woonachtig zijn in de omgeving van Meijel. Bekijk hieronder de openstaande vacatures waarin specifiekere punten beschreven staan.

Mochten er geen vacatures open staan dan is een open sollicitatie altijd welkom. Deze kan gestuurd worden naar info@alexsysteembouw.nl

Openstaande vacatures:

  • Productie medewerker op vaste locatie
  • Medewerker voor het plaatsen van schuttingen en service afspraken (inmeten/adviseren etc.)

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van bovenstaande vacatures en wil je hier meer informatie over ontvangen dan horen wij graag van je.

Mail je CV, adres en contact gegevens, motivatie, beschikbare uren en een (pas)foto van jezelf naar info@alexsysteembouw.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.