Hout beton schutting laten plaatsen maatwerk (ook in hoogte)

Maatwerk hout beton schutting incl. plaatsen; prijs op aanvraag

Vaak dient er maatwerk geleverd te worden zodat de hout beton schutting voldoet aan de wensen van de klant maar ook aan het beleid van een gemeente.
In de voortuin mag uw hout beton schutting bijvoorbeeld niet altijd hoger als ca. 100cm.
Normaal is een hoogte van een hout beton schutting in de achtertuin ca. 200cm maar door hoogte verschillen aan het gemeente pad of tussen de buren kan de schutting aan de lage zijde (bijvoorbeeld gemeente pad) hoger geplaatst worden zodat de hout beton schutting alsnog 200cm in uw eigen tuin is.
De maximale hoogte van een hout beton schutting die wij kunnen hanteren op het moment is ca. 300cm de betonpalen worden op maat geproduceerd en het hoogte verschil wordt opgevangen door extra beton onderplaten.
Ook is het mogelijk om houten tuinschermen op verschillende manieren te laten aflopen van hoog naar laag of andersom. Ook een hout beton schutting op bijvoorbeeld op 150cm is mogelijk zodat u nog uitzicht blijft houden indien gewenst.

Hieronder vindt u een aantal foto`s van hout beton schuttingen omtrent hoogstens. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.