Hout/beton schuttingen2017-05-23T17:43:24+00:00

19 planks houten schutting

Dit tuinscherm is een net wat goedkopere oplossing als met een 21 planks tuinscherm, maar biedt als nog voldoende privacy.

21 planks houten schutting

Een 21 planks tuinscherm biedt een minimale doorkijk waardoor uw privacy gewaarborgd blijft. Deze keuze is op het moment het best verkochte type schutting door de prijs, privacy en kwaliteit verhouding.

23 planks houten schutting

Wilt u uw doorkijk nihil houden? Dan is de beste keuze voor u een schutting met de 23 planks tuinschermen. Onder geen enkele hoek is er doorkijk mogelijk.

21 planks lariks douglas schutting

Nieuw in ons assortiment is de schutting met 21 planks lariks/douglas tuinschermen. Lariks/douglas hout is een hardere hout soort als grenen, hierdoor hoeven de planken niet behandelt te worden. Doordat deze planken onbehandeld zijn zijn de tuinscherm van originele kleur en passen uitstekend bij antraciet kleurig beton. Ook deze tuinschermen bieden de minimale doorkijk.

Steenmotief schutting

De betonplaten met steenmotief aan de onderzijde worden standaard geplaatst met 2 onderplaten per vak. Uiteraard is 1 onderplaat mogelijk maar ook 3 onderplaten. De schutting kan voorzien worden van 19, 21, 23 grenen tuinschermen maar is ook te combineren met gaasdelen of lariks/douglas tuinschermen. Ook meerdere gladde betonnen onderplaten zijn mogelijk.

WhatsApp ons