Hout beton schuttingen laten plaatsen met grenen tuinschermen

Hout beton schutting incl. plaatsen vanaf €115,00 per strekkende meter

Een hout beton schutting laten plaatsen met grenen tuinschermen is op het moment nog steeds de populairste schutting. I.V.M de prijs/kwaliteit verhouding wordt deze nog steeds het meeste gekozen. Het houten tuinscherm is geïmpregneerd en gewaxt waardoor de duurzaamheid goed gewaarborgd blijft. Hieronder treft u een 3-tal foto`s van een 19, 21 en een 23 planks grenen tuinschermen.

Hout beton schutting met 19 planks grenen tuinschermen

Dit tuinscherm bestaat uit totaal 19 planken, 17 verticaal en 2 horizontaal. Onder een bepaalde hoek is er een kleine doorkijk maar bied alsnog goede privacy. Dit is de goedkoopste variant en prijs/kwaliteit wordt goed gewaarborgd.


Hout beton schutting met 21 planks grenen tuinschermen

Dit tuinscherm bestaat uit totaal 21 planken, 19 verticaal en 2 horizontaal. De afmeting van het tuinscherm is standaard 180cm breed, door de extra planken komen deze dichter bij elkaar waardoor de doorkijk minder is als de 19 planks tuinschermen. De 21 planks tuinschermen zijn de meest verkochte en bied in veel gevallen voldoende privacy.

Hout beton schutting met 23 planks grenen tuinschermen

Wilt u uw doorkijk nihil houden? Dan is de beste keuze voor u een schutting met de 23 planks tuinschermen. Onder geen enkele hoek is er doorkijk mogelijk. Dit tuinscherm bestaat uit 21 planken verticaal en 2 horizontaal.