Betonschutting

Heeft u een mooi ingerichte tuin en overweegt u een omheining te laten plaatsen? Vreest u echter dat deze omheining uw tuin een minder elegante toets zou geven? Kijk dan eens naar alle schuttingen die wij bij Alex Systeembouw te bieden hebben, want wij bewijzen u graag het tegendeel. Een schutting kan een tuin juist helemaal afwerken en een mooi element er aan toevoegen.

Een prachtige tuinafscheiding vindt u in de betonschutting. Deze schutting kan tot 2 meter hoog reiken en is gemaakt van het beste, stevigste beton. Als u of uw kinderen wel eens graag een bal trappen, dan is een betonschutting een uitstekende keuze. Door de robuustheid van het beton is de schutting immers zeer stabiel. U kan ook rekenen op absolute winddichtheid, waardoor u op stormachtige dagen toch nog een rustige plek vindt.

We hebben verschillende soorten betonschuttingen in ons assortiment beschikbaar. De standaard versie is een gladde antraciet schutting. De kleur straalt een zekere zachtheid en rust uit en het past in bijna iedere tuin. Kleur is zeer belangrijk in een tuin. Antraciet geeft een zekere elegantie door de krachtige uitstraling. Door de subtiele aanwezigheid kan u ook rekenen op een discreet element in uw tuin, het is immers niet te schreeuwerig.

Een tweede optie is een betonschutting met een steenmotief. Het is geen egaal beton, maar het beschikt over een reliƫf van stenen. Hierdoor lijkt het alsof u een stenen muur heeft. Het gaat hier echter niet om bakstenen, maar om grijze stenen. De grijze kleur geeft een heel andere stijl weer en maakt uw tuin af. Bovendien is een steenmotieven betonschutting zeer origineel, het is redelijk nieuw, zeer modern en bijna niemand heeft het.

Twijfelt u tussen hout en beton? Kies dan voor onze betonschutting met houtmotief. De schutting zelf is van beton gemaakt, maar ziet er uit alsof het van hout is. Dit straalt een zekere rust uit en geeft het een natuurlijk uitzicht. U kan er enkele mooie bomen naast zetten en uw tuin straalt natuur!

Vraag direct een offerte aan