Erfafscheiding

Binnenkort hoeft u niet meer ‘Van m’n erf!’ te roepen. Alex Systeembouw heeft zich namelijk ook gespecialiseerd in het opzetten van een erfafscheiding. Dit kan handig zijn omwille van verschillende redenen.Zo kan het vaak onduidelijk zijn waar uw erf stopt en waar dat van uw buren begint. Om deze grenzen vast te leggen, kan u voor een erfafscheiding opteren. Burenruzies worden er mee vermeden en u kan rustig verder uw erf inrichten nu de grenzen duidelijk zijn.Als er in uw straat veel auto’s rijden of het is ingericht als speelstraat, dan heeft u waarschijnlijk af en toe best veel last van lawaai. Dit kan ook het geval zijn als u in de buurt van een autosnelweg of treinspoor woont. Om de geluidsdichtheid te bevorderen, is een erfafscheiding een uitstekende keuze. Waar u eerst het gevoel had dat uw hele huishouden mee op de trein aan het bolderen was, zal u met een erfafscheiding kunnen genieten van het verre zoemen van de trein.

Een goede afscheiding is ook belangrijk voor uw privacy. Als u het fijn vindt om in uw tuin te zonnen of u heeft een intiem gesprek, dan bent u natuurlijk graag zeker dat niemand u ziet of uw gesprek kan meeluisteren.

U kan even tijd voor uzelf nemen, zonder dat iemand iets van u verwacht. Wanneer u klaar bent, kan u bij uw buren langsgaan voor een kop koffie.
Bent u geïnteresseerd? Kom dan zeker bij ons langs op ons adres Tiendschuur 18 in Meijel of bel ons op via ons telefoonnummer 0+3177 320 2060. We zijn ook te vinden op onze Facebook-pagina die u rechts bovenaan onder het Facebook-icoontje terugvindt.

Bij ons kan u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij vinden eerlijkheid belangrijk, daarom kan u bij Alex Systeembouw vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw erfafscheiding. Klink rechts bovenaan op ‘offerte aanvragen’ en u hoort snel van ons!

Vraag direct een offerte aan