Goedkope schuttingen

Al bijna 22 jaar lang specialiseert Alex Systeembouw zich in het plaatsen van schuttingen, zowel goedkope versies als duurdere opties. In veel tuinen zijn schuttingen een noodzaak, gezien de meer en meer voorkomende behoefte aan privacy, ook in eigen huis en tuin. Het is vaak ook handig om een omheining te zetten, zodat de grenzen van de verschillende percelen duidelijk zijn. Op die manier voorkomt u ongewenste burenruzies. In sommige gevallen kan u de kosten met uw buren delen, zodanig worden de schuttingen nog goedkoper en valt de investering erg goed mee.U kan bij ons rekenen op uiterste professionaliteit, een persoonlijke aanpak op maat en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Vooral dat laatste is belangrijk in deze tijden van crisis. Wij garanderen u de beste kwaliteit, waar we gebruik maken van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk type schutting heeft een unieke uitstraling, afhankelijk van verschillende factoren. Zo opteren we voor rechte schuttingen wanneer uw tuin eerder hoekig is en zullen gebogen schuttingen geschikter zijn in geval van een tuin met rondere lijnen.Goedkope schuttingen voor elk tuinmodel vindt u bij ons dus zeker!

Heeft u een idee over wat u als omheining wenst in uw tuin? Vraag dan een offerte aan op onze website en wij sturen u een prijsvoorstel. Indien u een voorstel van een goedkopere schutting wenst, kunnen we dit altijd terug voor u nakijken en u een nieuw voorstel aanbieden.

Hou onze aanbiedingen op onze website ook in de gaten, daar vindt u vast en zeker uw gading. Verder updaten we onze Twitter- en Facebook-pagina’s met de laatste nieuwtjes en trends. Wil u liever een afspraak maken om ons aanbod van goedkope schuttingen te zien? Bel ons dan op (ons telefoonnummer: 06 46 355 169) of bezoek ons op ons kantoor te Meijel.

Alex Systeembouw’s kantoor ligt nabij Eindhoven en is daarmee de ideale locatie voor zowel Nederlanders als Belgen. Antwerpen is immers maar een halfuur verwijderd van ons kantoor, onze Belgische buren zijn dus altijd welkom.

Vraag direct een offerte aan