Hout-beton schutting

Bij Alex Systeembouw zijn we al bijna 10 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van omheiningen, poorten en andere tuin- en erfafscheidingen. Door onze jarenlange ervaring kan u bij ons terecht voor een hoogwaardige kwaliteit, duidelijke communicatie, een professionele aanpak en absolute betrouwbaarheid. Onze werknemers kunnen uitstekend advies geven en hebben de nodige opleiding en ervaring.

Zo adviseren we u graag wanneer u niet zo goed weet of uw tuin eerder een schutting van beton of van hout nodig heeft. In dat geval vragen wij u meer informatie over uw tuin. Heeft u een tuin die er zeer ordelijk uitziet, met mooie lijnen en afgebakende grasperken? Dan is volgens ons een schutting van beton geschikter dan één van hout. Beton straalt immers een tijdloze elegantie uit door de grijze tinten.

Bij Alex Systeembouw is de schutting van hout ook met beton verwerkt. De schutting bestaat uit een rij stevige houten planken die verbonden worden door betonnen palen en een betonnen basis. Door deze mix van beton en hout in de schutting garanderen we u de maximale stabiliteit. De houten planken zorgen voor een natuurlijke, subtiele uitstraling. Uw uitzicht wordt niet verstoord door een fel element dat erg misplaatst is in uw tuin. Hout past bijna in iedere tuin, omdat het zelf uit de natuur komt en op natuurlijke wijze aansluit bij andere tuinelementen. Het beton zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Het zorgt ervoor dat de planken goed samengehouden worden. Bovendien geeft het een elegante toets aan uw schutting door de afwisseling van hout met het grijze van beton.

Als u overweegt een schutting van hout met beton te laten plaatsen, denk dan even na over hoe belangrijk doorkijkmogelijkheden voor u zijn. Wil u een absolute dichtheid, zodat niets te zien is van buiten uit? Dan kiest u best voor een samenstelling van 21 planken. Is volledige afsluiting niet uiterst belangrijk voor u? Dan is de samenstelling met 19 planken uw beste optie, deze is ook wat goedkoper. Een schutting met 17 planken is dan weer een goede afscheiding wanneer de doorkijk niet zo belangrijk is en u niet veel geld wil investeren. Kijk ook zeker naar onze aanbiedingen!

Vraag direct een offerte aan