Schutting

Als u af en toe last ondervindt van lawaai, u uw privacy zeer belangrijk vindt, u het noodzakelijk vindt om de grenzen van uw tuin duidelijk af te tekenen of u kleedt uw tuin graag aan met iets nieuws, dan is het plaatsen van een schutting zeker iets voor u en uw tuin. Bij Alex Systeembouw bent u aan het goede adres, want wij garanderen u onze uiterste professionaliteit, hoogwaardige kwaliteit en absolute betrouwbaarheid. Al bijna 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van poorten, tuin- en erfafscheidingen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een schutting in uw tuin of erf, neem dan eens een kijkje op onze website naar al onze verschillende soorten schuttingen. Zo heeft u onder andere de keuze uit een houten of betonnen schutting, maar bieden we ook schuttingen van gaas aan.

Een schutting van beton is zeer robuust en heeft een eerder industrieel uiterlijk. Het staat zeer elegant in uw tuin als u er met grijze materialen werkt. Zeker het donkergrijze straalt een tijdloze tuininrichting uit. Indien u of uw kinderen graag een bal schoppen, is een betonnen schutting een zeer goede keuze, omdat deze uitstekend tegen een stootje kan en daarmee ook een ideaal doel vormt.

Heeft u eerder een natuurlijke, subtiele tuin met veel zachte kleurpatronen, dan opteert u beter voor een schutting van hout. Dit straalt namelijk rust uit en staat mooi in zeer verschillende soorten tuinen. Zo wordt er in uw tuin een aangenaam natuurlijk uitzicht gecreëerd. Het hout dat wij bij Alex Systeembouw gebruiken is ook zeer duurzaam en van een uitstekende kwaliteit.

Wil u graag wat groen behouden op uw omheining? Overweeg dan zeker om een schutting van gaas te installeren. Eerst is deze doorzichtig, maar u kan er planten op laten groeien en zo een groene muur creëren. Dit oogt niet alleen mooi, u kan er ook veel mee variëren.

Vraag direct een offerte aan