Tuinschermen

U vindt een uitgebreid assortiment van tuinschermen bij Alex Systeembouw. Door onze jarenlange ervaring, weten wij welke tuinschermen geschikt zijn voor welke tuinen. Wij bekijken samen met u wat uw wensen en behoeftes zijn en bieden voor elk wat wils.Voor diegenen die graag de natuur laten verder groeien op de schutting, raden wij een tuinscherm van gaas aan. In het begin kan je er nog doorkijken, omdat er vierkante gaten inzitten. Het tuinscherm is mooi omkaderd door een houten frame. Maar het doorkijken duurt niet lang, want u kan er planten op laten groeien. Zo kan u kiezen voor een standaard klimopplant, maar kan u ook variëren met fruitplanten. Druiven, braambessen en bosbessen groeien gelukkig goed in de hoogte, dus u kan een heuse verticale fruittuin creëren. U kan ook opteren voor geurige bloemen, die een prachtig kleurenfestijn produceren in de lente. We noemen onze schuttingen dus niet voor niets tuinschermen.

Naarmate uw planten meer en meer groeien, is er nog maar weinig doorkijkmogelijkheid aanwezig. Het voordeel van een schutting uit gaas is dat u ten allen tijde kan variëren met de invulling ervan. U kan er zowel fruit op kweken, als bloemen laten geuren. Een fijn detail is dat er een groot kleurenpalet aanwezig is. Uw tuin wordt dus echt opgefleurd met frisse kleuren.
Tuinschermen van beton of hout zijn ideaal voor elegante tuinen waar plaats is voor decoratieve elementen. Het grijze van beton en het bruine van hout geven uw tuin een aangename, rustige sfeer. Het is combineerbaar met veel andere tuinelementen.

Bij Alex Systeembouw kan u ook verschillende combinaties naar eigen smaak en overtuiging uitproberen. U kan bijvoorbeeld opteren voor één deel uit hout en één deel uit gaas. Maar ook in de hoogte kan gevarieerd worden. Zo kunnen tuinschermen onderaan een betonnen deel bevatten en bovenaan een gaasscherm. Op die manier creëert u uw eigen unieke samenstelling.
Bent u geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via één van onze communicatiekanalen die u onder ‘Contact’ terugvindt.

Vraag direct een offerte aan