Hout/beton schutting met tuinschermen lariks/douglas hout

Vanaf € 135 / m

Het grootste pluspunt van lariks/douglas hout tegenover grenen hout is dat het van nature harder en duurzamer is, vandaar dat deze ook onbehandeld kunnen blijven.

Omdat het lariks/douglas een harder houtsoort is zal deze ongeveer net zo lang overbruggen als het zachtere type grenen hout die wel behandelt is.
Wel is het zo dat beide houtsoorten vallen onder het type zachthout.

In alle hout soorten kunnen scheurtjes o.i.d. voorkomen maar bij lariks/douglas is deze kans groter en ook niet te voorkomen, hier kunnen wij ook geen garanties op geven.
Daarbij vergrijst lariks/douglas hout sneller, iedereen heeft er natuurlijk zijn eigen mening over maar veel klanten vinden dit juist mooi.

Bij alle tuinschermen van lariks/douglas is het hout KD gedroogd.https://alexsysteembouw.nl/wp-content/uploads/2019/10/lariks-douglas-19-planks-1024×768.jpg

Een schutting met een 19 planks lariks/douglas tuinscherm

Dit tuinscherm bestaat uit totaal 19 planken 17 verticaal en 2 horizontaal.

Dit is de goedkoopste variant en prijs/kwaliteit word goed gewaarborgd.

Onder een bepaalde hoek is er een kleine doorkijk maar bied alsnog goede privacy.

Offerte aanvragenhttps://alexsysteembouw.nl/wp-content/uploads/2019/10/lariks-douglas-1024×768.jpg

Een schutting met een 21 planks lariks/douglas tuinscherm

Dit tuinscherm bestaat uit totaal 21 planken 19 verticaal en 2 horizontaal. De afmeting van het tuinscherm is standaard 180cm breed, door de extra planken komen deze dichter bij elkaar waardoor de doorkijk minimaal is. De 21 planks lariks/douglas tuinschermen bied in veel gevallen de juiste privacy.

Offerte aanvragenhttps://alexsysteembouw.nl/wp-content/uploads/2019/10/lariks-douglas-23-planks-1024×768.jpg

Een schutting met een 23 planks lariks/douglas tuinscherm

Dit tuinscherm bestaat uit totaal 23 planken 21 verticaal en 2 horizontaal. Als u uw tuin zichtdicht wilt dan is dit de beste optie, de doorkijk is nihil.

Offerte aanvragen