Schutting plaatsen

Overweegt u een schutting te laten plaatsen in uw tuin, voortuin, veld of een ander privégebied? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.alexsysteembouw.nl. U vindt er een handig overzicht van alle soorten schuttingen die wij aanbieden.

Voor elke tuin kunnen wij een schutting op maat maken, geen tuinafmetingen zijn ons te vreemd. Of u nu een ronde tuin hebt, ééntje met onverwachte hoeken of met enkele moeilijke bochten, alles is mogelijk. Bij het plaatsen van uw schutting kan u er op rekenen dat alles volledig veilig, professioneel en volgens de bouwvoorschriften uitgevoerd wordt. Elke werknemer heeft de nodige opleiding genoten om u een volledige professionaliteit te garanderen en u het volle vertrouwen te schenken. Er komen immers een aantal aspecten bij kijken. Zo is het belangrijk dat de schutting op stabiele wijze geplaatst wordt, er geen risico is op grondverzakking en dat de schutting het grondverschil respecteert. Bij het plaatsen van een schutting moet er immers rekening worden gehouden met het eventuele hoogteverschil van het grondoppervlak. Vandaar dat u soms ziet dat het ene deel van een schutting lager staat dan het andere deel.

Wij staan u ook graag bij als u uw schutting naar eigen believen en behoefte wil samenstellen. Zo heeft u misschien de voorkeur voor volledig gesloten schuttingen met af en toe een opening van gaas of ziet u graag een combinatie van hout en beton in uw tuin. Wij staan open voor alle ideeën en assisteren u bij het ontwerp ervan.

U hoeft ook niet lang te wachten totdat uw schutting in uw tuin staat te schitteren. Wij bij Alex Systeembouw vinden het namelijk belangrijk dat het plaatsen van uw schutting snel gebeurt. Zodat u geen weken hoeft te wachten totdat het werk volbracht is.

Verder vinden we het ook uiterst belangrijk dat het plaatsen van de schutting niet extra aangerekend wordt naast de eenheidsprijs. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een prijs per gewerkt uur, de prijs staat immers vooraf vast.

Vraag direct een offerte aan