Tuin afscheiding

Zoekt u naar mogelijkheden om uw tuin af te scheiden van andere tuinen of oppervlaktes? Dan bent u bij Alex Systeembouw aan het goede adres, want onze specialiteit is de afscheiding van uw tuin. Voor elke reden hebben wij een geschikte schutting. Het is voor u immers niet enkel belangrijk om uw tuin af te schermen, het moet er echter ook mooi uitzien. Wij bij Alex Systeembouw vinden esthetiek zeer belangrijk en kijken daarom naar het tuingeheel. Niet alle afscheidingen passen goed bij een bepaalde tuin, dus bieden we u graag verschillende modellen en materialen aan om de perfecte combinatie te vinden.

Als u absolute privacy wil en liever geen pottenkijkers heeft, dan heeft u alle baat bij een schutting met een uitstekende dichtheid. Wil u echter enkel uw moestuin afschermen en vindt u daarbij de zichtbaarheid niet zo belangrijk, dan kan u ook kiezen voor een afsluiting van gaas.
Wil u eerder een mix van volledige dichtheid en enkele openingen, dan kan u naar eigen smaak de afscheiding van uw tuin samenstellen. U kan op elk moment een offerte bij ons aanvragen, waarbij we u een goede prijs-kwaliteitsverhouding garanderen.

Al bijna 10 jaar kan u bij ons rekenen op uiterste professionaliteit, kwaliteit en eerlijkheid. Zo staat het zeker vast wat wij u allemaal bieden onder de eenheidsprijs. Bij ons betaalt u één duidelijke prijs voor de afscheiding van uw tuin. De kostprijs is onder andere afhankelijk van het materiaal en het aantal planken. Naast het materiaal, zijn de plaatsing, de R.V.S.-schroeven (roestvrij stalen schroeven), de palen, de afdeklat en de B.T.W. ook inbegrepen in de eenheidsprijs.

Wij maken de afscheiding ook op maat van uw tuin, waarvoor wij het niet nodig vinden een extra bijdrage te vragen.
Bel ons zeker op als u vragen heeft, u kan ons bereiken op het nummer 06 46 355 169. U kan ons ook een e-mail sturen op info@alexsysteembouw.nl of eens langskomen op ons adres te Neunen. Om helemaal bereikbaar te zijn, kan u ons ten slotte ook vinden op Twitter en Facebook.

Vraag direct een offerte aan